Data Group Saimaa ja Yonoton yhteistyöhön

Data Group Saimaa vahvistaa yhteistyötä Yonottoman kanssa ja aloittaa markkinoiden kehittyneimmän kassaohjelmiston jälleenmyyjänä.

Lappeenranta, 15. marraskuuta – Data Group Saimaa, kassajärjestelmä- ja ICT-asiantuntijayritys, on ilmoittanut vahvistaneensa yhteistyötään Yonottoman kanssa solmimalla kumppanuuden Powered by Yonoton -kassaohjelmiston jälleenmyynnistä. Tämä yhteistyö avaa uusia mahdollisuuksia DG Saimaan asiakkaille tarjoamalla edistyksellisiä ja monipuolisia monikanavaisia kassaratkaisuja, jotka vastaavat nykyaikaisen digitaalisen kaupankäynnin tarpeisiin.

Yonoton on tunnettu innovatiivisista monikanavaisista digitaalisista palveluistaan ja ainutlaatuisista kassaratkaisuistaan, jotka ovat saavuttaneet suurta suosiota ravintola- ja vähittäiskaupan alalla. Yritys on vakiinnuttanut asemansa kuudessa eri maassa tarjoten moderneja ja kilpailukykyisiä ratkaisuja.

Marko Korjus, Data Group Saimaan toimitusjohtaja, ilmaisee innostuksensa yhteistyöstä:
 "Tämä kumppanuus merkitsee merkittävää askelta DG Saimaan pyrkimyksessä tarjota asiakkaillemme alan parhaat mahdolliset ratkaisut. Yonottoman osaaminen ja nykyaikaiset innovaatiot tuovat uudenlaisen ulottuvuuden tarjoamiimme kassa- ja maksujärjestelmiimme. Tämä tarkoittaa tehokkaampaa ja joustavampaa kaupankäyntiä asiakkaillemme."

Solmittu yhteistyö DG Saimaan kanssa merkitsee Yonoton-kassajärjestelmien entistä laajemman levittäytymisen uusille asiakassegmenteille ja alueille.

"Olemme innoissamme yhteistyöstämme Data Group Saimaan kanssa. Yhdistämällä voimamme voimme tarjota moderneja maksamisen ratkaisuja, jotka auttavat yhteisiä asiakkaitamme menestymään ja kasvamaan entisestään. Yonottoman ja Data Group Saimaan yhteistyön tavoitteena on luoda innovatiivisia kassaratkaisuja ja lokaaleja tukipalveluja, jotka vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin", iloitsee Teemu Karenius, Yonoton Oy:n toimitusjohtaja.  

Tämä yhteistyö vahvistaa Data Group Saimaan asemaa kassajärjestelmien tarjoajana ja antaa nyt kaiken kokoisille asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää digitaalisen kaupan edistyneimpiä ratkaisuja. Yhteistyön odotetaan tuovan lisäarvoa niin ravintola- ja vähittäiskaupan toimijoille kuin heidän asiakkailleenkin.

Lisää Data Group Saimaasta

Data Group Saimaa on kotimainen, yrittäjävetoinen ja asiantunteva kassajärjestelmien ja IT-ratkaisujen palvelukumppani. Yrityksen fyysiset toimipisteet sijaitsevat Lappeenrannassa, Kotkassa ja Kouvolassa, mutta palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa. Kuulumme valtakunnalliseen Data Group -ketjuun. Yritys on perustettu vuonna 1995.

Verkkosivusto: dgsaimaa.fi/

Sähköposti: myynti@dgsaimaa.fi

Puhelin: 0207435660

Latest news

Data Group Saimaa ja Yonoton yhteistyöhön

15.11.2023

Data Group Saimaa vahvistaa yhteistyötä Yonottoman kanssa ja aloittaa markkinoiden kehittyneimmän kassaohjelmiston jälleenmyyjänä.

Softpay and Yonoton streamlines Dyreparken's operations

07.11.2023

Yonoton is a partner of Softpay, a leading tap-to-phone technology provider, which together revolutionizes Norway's largest theme parks' operational efficiency.  

Tekantti aloittaa Yonoton-kassojen jälleenmyyjänä

23.10.2023

Parantaakseen kassaratkaisujensa tarjoamaa Tekantti Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Yonoton Oy:n kanssa ja astuu digitaalisen kaupankäynnin uudelle aikakaudelle.

All news

Do you like what you see?

We want to help you.

Please send us a message and we’ll show you how our magical gadgets will significantly improve your business.

Privacy Policy