Yonoton ja Kespro yhteistyöhön

Kespro uudistaa foodservice-alaa palvelu kerrallaan tarjoamalla ravintoloiden liiketoimintaa tukevia palveluja. Yonoton liittyy nyt sopimuksen solmimisen myötä uutena palveluntarjoajana Kespron verkostoon.

Yonoton, johtava digitaalisten monikanavatilaus- ja asiakassitouttamisratkaisujen tarjoaja, on ylpeä voidessaan ilmoittaa yhteistyöstä Suomen tärkeimmän elintarvikealan tukkukauppias Kespron kanssa.

Yhteistyö tuo mukanaan kassajärjestelmämaailman mullistavan innovaation. Yonottoman tarjoama maksupäätteetön kassajärjestelmä on niin Suomessa kuin maailmallakin täysin uudenlainen palvelu. Kespro on ensimmäinen ratkaisun portfolioonsa ottava kauppias. Kesprolla on Suomessa kaikkiaan 17 000 asiakasta. 

Kespron verkostoon valitut palvelukumppanit ovat alansa parhaita osaajia, joilla on antaa lisäarvoa ravintolan liiketoiminnan arjen pyörittämiseen tai sen kehittämiseen. Valituille yrityksille yhteistyö avaa ovet oman liiketoiminnan kasvattamiseen ja mahdollisuuden tavoittaa markkinoinnillaan entistä laajempi asiakaskunta.

"Uusia palveluverkoston yrityksiä yhdistää ehdottomasti innovatiivisuus ja palo uudistaa ravintola-alaa – niin kuin meitä kesprolaisiakin. Jotta foodservice-ala kehittyy, tarvitaan rohkeita uudistajia ja pioneereja. En voisi olla tyytyväisempi tähän palvelukattaukseen, jota saamme Kesprossa tarjota asiakkaillemme yhteistyössä näiden tekijöiden kanssa", iloitsee Kespron kumppanipalveluverkostosta vastaava Service Manager Nina Hienonen.

Ainutlaatuinen innovaatio

Yonoton on päätelaitteeton kassaratkaisu, joka mahdollistaa vain yhden alustan kassajärjestelmien, itsepalvelukioskien, keittiön tilaustenhallinnan, brändättyjen sovellusten ja verkkokauppojen käyttämiseen. Monikanavainen ratkaisu mahdollistaa sujuvan verkko- ja korttimaksujen hyväksymisen kaikkialla, milloin tahansa, vaivattomasti ja pienentäen ravintolan kustannuksia.

”Ravintolalle Yonottoman tarjoama uusi ratkaisu laskee merkittävästi liiketoiminnan kustannuksia, sillä jo olemassa olevien älylaitteiden hyödyntäminen vähentää merkittävästi laitteistoihin investointia. Lisäksi poistamalla fyysisiin laitteisiin perustuvan riippuvuuden, ravintolat voivat vähentää erillisisistä laitteistoista aiheutuvia vikatiloja, yhdistymisongelmia ja varmistaa keskeytyksettömän maksujen vastaanoton, sanoo Yonottoman toimitusjohtaja Teemu Karenius.

Palvelu esitellään Kespron asiakkaille syksyn messukiertueella, joka starttaa Lahdesta 5. syyskuuta. Katso kaikki messupaikkakunnat ja ilmoittaudu mukaan!

Latest news

TTL Systems aloittaa Yonoton-jälleenmyyjänä

27.09.2023

TTL Systems, monipuolinen kassa- ja ICT-alan palvelujen tarjoaja, on solminut yhteistyösopimuksen Powered by Yonottoman kanssa. Yhteistyön myötä TTL Systems pystyy tarjoamaan nykyisille ja tuleville asiakkailleen entistä monipuolisempia, tehokkaampia ja markkinoiden moderneimmat kassaratkaisut .

Yonoton ja DG SataIT yhteistyöhön

20.09.2023

DG SataIT suuntaa katseensa kohti entistä parempaa palvelukokemusta aloittaessaan Powered by Yonottoman kassajärjestelmän ja yrityksen muiden monikanavaisten palveluiden jälleenmyynnin Suomessa.

Yonoton ja Kespro yhteistyöhön

21.08.2023

Kespro uudistaa foodservice-alaa palvelu kerrallaan tarjoamalla ravintoloiden liiketoimintaa tukevia palveluja. Yonoton liittyy nyt sopimuksen solmimisen myötä uutena palveluntarjoajana Kespron verkostoon.

All news

Do you like what you see?

We want to help you.

Please send us a message and we’ll show you how our magical gadgets will significantly improve your business.

Privacy Policy