Kespron ja Yonottoman kuuma kevätkampanja!

Tervetuloa täysin uudenlaiseen kassamaailmaan!

Powered by Yonoton ja Kespro tuovat nyt markkinoille uuden sukupolven SunMi V3 Mix -kassalaitteet, jotka yhdessä Yonottoman päätelaitteettoman kassaratkaisun kanssa tuovat yrityksille huikeat edut ja kulusäästöt. 

Kassaratkaisut tulevat kompaktissa koossa ja niissä yhdistyvät kaikki mitä yritykset tarvitsevat tehokkaaseen myyntiin. Laitteissa on sisäänrakennettu printteri ja 2D-lukija, jolla skannaat niin QR- kuin EAN-koodit tai voit tehdä inventaarion. Laite sisältää myös sisäänrakennetun NFC-lukijan, joka tekee maksamisesta entistäkin sujuvampaa ja voit sanoa hyvästit irrallisille maksuterminaaleille sekä kuukausimaksuille! Terminaalittomat pilvipohjaiset maksuratkaisut on toteutettu yhdessä johtavan eurooppalaisen pilvipohjaisen teknologiapankki Viva.comin kanssa.  Kaikki yhdessä paketissa
V3 Mix soveltuu monenlaiseen myyntiin; voit käyttää sitä joko käsikassana tai irrottaa laitteen telakasta tehdäksesi pöytiinmyyntiä, bongata tilauksia keittiöön tai ottaaksesi maksuja vastaan. Kääntyvä pöytäteline mahdollistaa myös kassalaatikon tai muiden lisävarusteiden käytön. 

Valitse nykyaikainen kassapalvelu ilman aloituskustannuksia ja kalliita integraatioita! Kespro ja Yonoton varmistavat, että Kespron asiakkaat saavat jatkossa käyttöönsä nykyaikaisimmat kassa- ja monikanavaisen myynnin ratkaisut, joilla yritykset turvaavat entistä menestyksekkäämmän liiketoiminnan myös tulevaisuudessa.

Hyödynnä tarjous
Tartu tilaisuuteen ja astu digitaalisen maksamisen tulevaisuuteen yhdessä Kespron ja Yonottoman kanssa! Huikea kampanjatarjous on voimassa 31. maaliskuuta saakka. Kampanja-alennuksen saat Kespron kumppanisivujen kautta. https://kespromarkkinointi.microsoftcrmportals.com/yonoton_tarjouspyynto/

V3 Mix on esittelyssä muiden uutuustuotteiden kuten Aava Mobilen terminaalittomien oona-itsepalvelukioskien ohella Messukeskuksessa järjestettävissä Gastro Helsinki messuilla 13.-15.3. Yonottoman, Viva.comin ja oonan löydät messuständiltä 6h50. Kespron ständiltä 6e50.

Lisää Gastro messuista: https://gastro.messukeskus.com/ 

Latest news

Yonoton enters the Icelandic market

12.04.2024

Yonoton has entered the Icelandic market by storm via reselling partner Origo. Scaling company's SaaS business platform now across all Nordic countries.

Kespron ja Yonottoman kuuma kevätkampanja!

28.02.2024

Tervetuloa täysin uudenlaiseen kassamaailmaan!

SPI and Yonoton into partnership in Sweden and Norway

17.01.2024

Systempartner International (SPI) embarks on a strategic partnership as resellers of Powered by Yonoton smart point-of-sale (POS) and other digital solutions in Sweden and Norway. 

All news

Do you like what you see?

We want to help you.

Please send us a message and we’ll show you how our magical gadgets will significantly improve your business.

Privacy Policy