Pivo ja Sodexo mahdollistavat ensimmäisenä Suomessa opiskelijalounaan tilaamisen sovelluksella

Mobiilimaksamisen sovellus Pivo, monipalveluyritys Sodexo ja teknologiayritys Yonoton mahdollistavat ensimmäisenä Suomessa opiskelijahintaisen lounaan tilaamisen sovelluksella.

Pivon kansallisen opiskelijakortin voi helposti liittää MySodexo-sovellukseen, jolloin opiskelija saa alennukset automaattisesti. Myös lounaan maksaminen hoituu sovelluksessa Pivon kautta, yhdellä sormen heilautuksella. 

Opiskelijoiden ei siis enää tarvitse jonottaa kassalle näyttääkseen opiskelijakorttia, eikä edes kampukselle saapuminen ole lounaan edellytyksenä, vaan MySodexo-sovelluksen kautta lounaan voi maksaa etukäteen, noutaa tai tilata vaikka kotiin saakka. Sovelluksen kautta lounaan maksaminen tuo erityisesti helpotusta lounasajan ruuhkiin nopeuttamalla opiskelijan asiointia.

”Sovelluksella ruuan tilaaminen on tullut jo monelle tutuksi ja on hienoa, että nyt tämä täysin kontaktiton, kätevä ja turvallinen asiointi on mahdollista myös opiskelijan ateriatuetun lounaan ostamiseen.” kertoo Sodexon markkinointipäällikkö Pirita Pohjanne.

Teknologiayhtiö Yonoton on toteuttanut Pivon opiskelijatunnistautumisen saumattoman yhdistämisen MySodexo-sovelluksen kanssa. Käytännössä opiskelija tunnistetaan yksinkertaisesti sovelluksessa ”Tunnistaudu Pivolla” -nappia painamalla. Sovellus tarkistaa voimassa olevan opiskelijakortin automaattisesti Pivosta, eikä vaadi opiskelijalta tietojen täyttämistä tai kirjautumisia. Pivo-maksutapa on myös tuotu MySodexoon kätevänä appswitch-ratkaisuna, jossa maksu tapahtuu suoraan maksunäkymän swaippauksella, ilman korttitietojen tai pankkitunnusten täyttelyä.

”Pivon kansallinen opiskelijakortti on saanut paljon positiivista palautetta ja on mahtavaa, että pääsemme nyt Sodexon kanssa kasvattamaan opiskelijoiden saamaa palvelua yhä eteenpäin. Pivon maksut ja opiskelijatunniste yhdistettynä MySodexon sovellukseen on ratkaisu, joka varmasti helpottaa opiskelijoiden arkea” iloitsee Pivon liiketoimintakehittäjä Mira Ala-Kantti.

MySodexo-sovelluksen kautta asioiminen ja Pivon kautta opiskelijana tunnistautuminen onnistuu jo kahdeksassa Sodexon opiskelijaravintolassa ja tavoitteena on laajentaa sovelluksen käyttöä myös jatkossa.

" "

Latest news

Yonoton appoints new QA Engineer

06.10.2021

Yonoton strengthens its core-team with the appointment of Emiola Ibironke as a QA Engineer.

Dyreparken's reaches all time record - 100 million in sales!

20.09.2021

Norway's largest theme park, Dyreparken, had its all time record year and did over 100 million in sales over its digital sales channels!

Pivo ja Sodexo mahdollistavat ensimmäisenä Suomessa opiskelijalounaan tilaamisen sovelluksella

13.09.2021

Mobiilimaksamisen sovellus Pivo, monipalveluyritys Sodexo ja teknologiayritys Yonoton mahdollistavat ensimmäisenä Suomessa opiskelijahintaisen lounaan tilaamisen sovelluksella.

All news

Do you like what you see?

We want to help you.

Please send us a message and we’ll show you how our magical gadgets will significantly improve your business.

Privacy Policy