Pivo maksutavaksi MySodexo-sovellukseen

Digitaaliseen tilaamiseen erikoistuva teknologiayhtiö Yonoton sekä nopean maksamisen mobiilisovellus Pivo laajentavat yhteistyötään tuomalla monipalveluyritys Sodexon sovellukseen mutkattoman tavan maksaa.

Yhteistyön myötä Sodexon ravintoloissa asiakkaat voivat tilata ruuan MySodexo-sovelluksen kautta ja maksaa Pivolla yhdellä sormen heilautuksella – ilman kortin tietojen näpyttelyä. Pivon sovellusmaksussa asiakkaalle avataan Pivon maksunäkymä suoraan Sodexon sovelluksesta, raha liikkuu yhdellä sormen pyyhkäisyllä ja asiakas palautuu automaattisesti sovellukseen.

EU:n maksudirektiivi PSD2 on tuonut tiukennuksia korttimaksujen varmentamiseen ja vahva tunnistautuminen saattaa tulla ikävänä yllätyksenä sovelluksissa maksaessa. Pivossa maksutapana oleva tilipohjainen Siirto kuitenkin takaa sujuvan maksukokemuksen ilman ylimääräisiä välivaiheita. Näin Sodexon asiakkaat voivat jatkossakin maksaa tuotteensa nopeasti ja turvallisesti Pivolla. 

Pivo-maksutapa otetaan käyttöön kaikissa MySodexo-sovellusta käyttävissä ravintoloissa Suomessa. Yonoton-palvelualustalle on toteutettu myös opiskelijatunnistautuminen Pivon kautta, joten syksyllä MySodexon opiskelijakäyttäjät saavat alennushintaiset tuotteet suoraan sovelluksen kautta.

MySodexon avulla tarjoamme kontaktittoman, turvallisen ja käyttäjälähtöisen tavan ostaa lounaita ja muita tuotteita ravintolan sijainnista riippumatta. Tilaus ja maksaminen tapahtuu siellä missä asiakkaamme tällä hetkellä ovat ja haluttaessa tuotteet toimitetaan aina kotiovelle tai työpisteelle saakka. Sovelluksen avulla tapahtuva maksaminen tulee olla vaivatonta ja lisätä kuluttajien luottamusta. Tämän vuoksi olemmekin erittäin innoissamme pystyessämme tarjoamaan Pivon maksutapana sovelluksessamme, sanoo markkinointipäällikkö Pirita Pohjanne Sodexolta.

Lisää: MySodexo-applikaatiosta Sodexo ja Iltalehti 

Pivon verkko- ja sovellusmaksuissa on nähty huimaa 400% prosentin kasvua vuonna 2020. Kaikki Pivon käyttäjät ovat vahvasti tunnistettuja jo käyttöönoton yhteydessä, ja siksi maksaminen Pivolla on helppoa ja turvallista. Maksukortin tietoja ei siis tarvitse syöttää maksuhetkellä, vaan veloitus hyväksytään yhdellä pyyhkäisyllä.

On hienoa ottaa tämä seuraava askel yhteistyössämme Yonottoman kanssa. On tärkeää, että voimme kehittää jatkossakin turvallisia ja käteviä kontaktittoman maksamisen palveluita, sanoo OP:n mobiilimaksamisesta vastaava liiketoimintajohtaja Matti Rusila.

Yonottoman rakentamia yrityksille brändättyjä mobiilipalveluita käytetään Pohjoismaissa sadoissa eri ravintoloissa, hotelleissa ja teemapuistoissa.

Lisätietoja:

Matti Rusila
Mobiilimaksamisen liiketoimintajohtaja, OP
+358 40632 5800
matti.rusila@op.fi

Pirita Pohjanne
Markkinointipäällikkö
+358 50 538 0265
pirita.pohjanne@sodexo.com

Teemu Karenius
Toimitusjohtaja, Yonoton Oy
+358 40 506 7541
teemu.karenius@yonoton.com

 ---

Pivo on maksusovellus ja sitä voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat. Pivolla voi maksaa tuhansissa verkkokaupoissa, sovelluksissa, siirtää rahaa kaverille ja jakaa kuluja, ja sillä voi maksaa myös kaupan kassalla. Lisäksi Pivosta löytyy etuja, joiden avulla voi syödä ja shoppailla alennettuun hintaan, sekä arkea helpottavia palveluja. Pivo on OP Ryhmän kehittämä, ja sillä on yli 1,2 rekisteröitynyttä käyttäjää. Lue lisää Pivosta: https://pivo.fi/

Yonoton Oy on pohjoismaissa voimakkaasti kasvava tilaamisen ja ostamisen digitaalinen palvelualusta. Yrityksen monipuolisia ja ketteriä SaaS-palveluita käytetään lukuisilla eri sektorilla kansainvälisistä ravintola- ja hotelliketjuista huvipuistoihin sekä massatapahtumiin. Lue lisää Yonottomasta: https://yonoton.com/

Sodexo on maailman johtava elämänlaatua parantavien ravintola- ja kiinteistöpalvelujen tuottaja. Sodexo palvelee päivittäin yli 100 miljoonaa asiakasta tarjoamalla ainutlaatuisen yhdistelmän asiakkaan tiloissa toteutettavia palveluja, etuus- ja palkitsemispalveluja sekä henkilökohtaisia ja kotipalveluja. Sodexolla on 34 000 ravintolaa 64 eri maassa. Yritys työllistää 420 000 työntekijää. Sodexo-ravintoloita on Suomessa yli 200.

Latest news

Kespron ja Yonottoman kuuma kevätkampanja!

28.02.2024

Tervetuloa täysin uudenlaiseen kassamaailmaan!

SPI and Yonoton into partnership in Sweden and Norway

17.01.2024

Systempartner International (SPI) embarks on a strategic partnership as resellers of Powered by Yonoton smart point-of-sale (POS) and other digital solutions in Sweden and Norway. 

oona and Yonoton into partnership

13.12.2023

Yonoton, a leading provider of digital omnichannel ordering and customer engagement solutions, is excited to announce a strategic partnership with oona a brand of Aava Mobile, the leading innovator in the global enterprise device market.

All news

Do you like what you see?

We want to help you.

Please send us a message and we’ll show you how our magical gadgets will significantly improve your business.

Privacy Policy