Tekantti aloittaa Yonoton-kassojen jälleenmyyjänä

Parantaakseen kassaratkaisujensa tarjoamaa Tekantti Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Yonoton Oy:n kanssa ja astuu digitaalisen kaupankäynnin uudelle aikakaudelle.

Oulu, 23. lokakuuta 2023 –Kassa- ja ICT-alan palvelujen tarjoaja Tekantti on valinnut toimia Powered by Yonoton -kassajärjestelmäohjelmiston merkittävänä jälleenmyyjänä, mikä edustaa merkittävää askelta digitaalisen kaupan alalla ravintoloille ja kivijalkakaupoille. 

Yhteistyö mahdollistaa Tekantin palveluvalikoiman monipuolistamisen ja antaa sille mahdollisuuden tarjota olemassa oleville ja uusille asiakkailleen tehokkaampia nykyaikaisia pilvikassaratkaisuja.

Uusi maksupäätteetön kassainnovaatio 

Yonoton, joka tunnetaan innovatiivisista monikanavaisista digitaalisista palveluistaan ja ohjelmistoistaan, erityisesti ainutlaatuisten kassaratkaisujen alalla, on saavuttanut mainetta ravintola- ja vähittäiskaupan sektoreilla jo kuudessa eri maassa.

Tämä jälleenmyyntiyhteistyö mahdollistaa Tekantille Powered by Yonoton -tuotteiden integroimisen omaan tuotevalikoimaansa ja tarjoaa siten asiakkailleen markkinoiden edistyksellisimmän kassajärjestelmäratkaisun. Lopputuloksena on yhdistelmä alan asiantuntemusta ja digitaalista innovaatiota, joka tarjoaa Tekantin asiakkaille tehokkaan, helppokäyttöisen ja monipuolisen kassa- ja maksujärjestelmän.

Antti Autio, Tekantti Oy:n toimitusjohtaja, ilmaisee innostuksensa yhteistyöstä:

"Tämä yhteistyö Yonottoman  kanssa on merkittävä askel pyrkimyksessämme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja. Yhdistämällä voimamme pystymme tarjoamaan vertaansa vailla olevan kassajärjestelmän, joka auttaa yrityksiä kasvamaan ja palvelemaan heidän asiakkaitaan entistä paremmin."

Atte Kniivilä, Yonoton Oy:n CRO, on iloitsee uudesta yhteistyöstä:

"Tämä yhteistyö on erinomainen esimerkki siitä, miten pystymme yhdessä vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjoamaan moderneja ostamisen ja maksamisen ratkaisuja jatkuvasti kasvavalle asiakaskunnallemme, riippumatta yrityksen koosta. Yhdessä Tekantin kanssa voimme tarjota innovatiivisia maksupäätteettömiä itsepalvelukioski- ja kassaratkaisuja, jotka todella mullistavat koko toimialaa."

Kniivilä jatkaa:

"Tämä kumppanuus antaa meille mahdollisuuden tuoda markkinoille uuden aikakauden kassajärjestelmän, joka yhdistää Tekantin käytännön asiantuntemuksen ja Yonottoman digitaalisten innovaatioiden parhaat puolet. Uskomme vakaasti, että tämä yhteistyö auttaa meitä vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja kasvattamaan yritystemme menestystä yhdessä."

Katso TÄÄLTÄ miten maksupääteetön kassa toimii.

----------------------------


Lisätietoja:

Tekantti Oy
Verkkosivusto: tekantti.fi/
Sähköposti: info@tekantti.fi
Puhelinnumero: 010 323 5000

Latest news

Yonoton enters the Icelandic market

12.04.2024

Yonoton has entered the Icelandic market by storm via reselling partner Origo. Scaling company's SaaS business platform now across all Nordic countries.

Kespron ja Yonottoman kuuma kevätkampanja!

28.02.2024

Tervetuloa täysin uudenlaiseen kassamaailmaan!

SPI and Yonoton into partnership in Sweden and Norway

17.01.2024

Systempartner International (SPI) embarks on a strategic partnership as resellers of Powered by Yonoton smart point-of-sale (POS) and other digital solutions in Sweden and Norway. 

All news

Do you like what you see?

We want to help you.

Please send us a message and we’ll show you how our magical gadgets will significantly improve your business.

Privacy Policy