TTL Systems aloittaa Yonoton-jälleenmyyjänä

TTL Systems, monipuolinen kassa- ja ICT-alan palvelujen tarjoaja, on solminut yhteistyösopimuksen Powered by Yonottoman kanssa. Yhteistyön myötä TTL Systems pystyy tarjoamaan nykyisille ja tuleville asiakkailleen entistä monipuolisempia, tehokkaampia ja markkinoiden moderneimmat kassaratkaisut .

Powered by Yonoton on tunnettu monikanavaisten digitaalisten palveluiden ja ohjelmistojen innovatiivisista ratkaisuista. Yritys on erikoistunut tarjoamaan ainutlaatuisia kassaratkaisuja, ja yrityksen palvelut ovat saavuttaneet laajan suosion ravintola- ja vähittäiskaupan alan toimijoiden keskuudessa jo kuudessa eri maassa. 

Powered by Yonoton -tuotteiden jälleenmyntiyhteistyö tuo TTL Systemsin tuoteportfolioon markkinoiden kehittyneimmän kassajärjestelmäratkaisun, joka yhdistää alan asiantuntemuksen ja digitaalisen innovaation parhaat puolet. Tämä tarkoittaa sitä, että TTL Systemsin asiakkailla on nyt mahdollisuus hyödyntää tehokasta, helppokäyttöistä ja monipuolista kassa- ja maksujärjestelmää, joka vastaa täysin alan toimijoiden 

TTL Systemsin hallituksen puheenjohtaja, Jyri Nummi, kommentoi yhteistyötä: "Olemme innoissamme tästä uudesta yhteistyöstä Powered by Yonottoman kanssa. Uskomme, että yhdistämällä osaamisemme voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kassajärjestelmäratkaisun, joka auttaa heitä kasvattamaan liiketoimintaansa ja palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin."

Powered by Yonottoman operatiivinen johtaja, Olli Tapola, lisää: "Tämä yhteistyö on loistava esimerkki siitä, miten pääsemme yhdessä tarjoamaan nykyaikaisia ostamisen ja maksamisen ratkaisuja yhä laajemmalle määrälle asiakkaita, yrityksen koosta riippumatta. TTL Systems pääsee muun muassa tarjoamaan asiakkailleen alaa mullistavan maksupäätteettömän itsepalvelukioski- ja kassaratkaisua.“

Katso TÄÄLTÄ miten maksupääteetön kassa toimii. 

Lue lisää TÄÄLTÄ, miten Yonoton-palvelut toimivat erityyppisissä ravintoloissa. 

----------------

Lisätietoja:

TTL Systems

Verkkosivusto: ttlsystems.fi/
Sähköposti:
myynti@ttlsystems.fi
Puhelinnumero: (03) 2700 400

Latest news

Data Group Saimaa ja Yonoton yhteistyöhön

15.11.2023

Data Group Saimaa vahvistaa yhteistyötä Yonottoman kanssa ja aloittaa markkinoiden kehittyneimmän kassaohjelmiston jälleenmyyjänä.

Softpay and Yonoton streamlines Dyreparken's operations

07.11.2023

Yonoton is a partner of Softpay, a leading tap-to-phone technology provider, which together revolutionizes Norway's largest theme parks' operational efficiency.  

Tekantti aloittaa Yonoton-kassojen jälleenmyyjänä

23.10.2023

Parantaakseen kassaratkaisujensa tarjoamaa Tekantti Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Yonoton Oy:n kanssa ja astuu digitaalisen kaupankäynnin uudelle aikakaudelle.

All news

Do you like what you see?

We want to help you.

Please send us a message and we’ll show you how our magical gadgets will significantly improve your business.

Privacy Policy