Yonoton ja Kespro yhteistyöhön

Kespro uudistaa foodservice-alaa palvelu kerrallaan tarjoamalla ravintoloiden liiketoimintaa tukevia palveluja. Yonoton liittyy nyt sopimuksen solmimisen myötä uutena palveluntarjoajana Kespron verkostoon.

Yonoton, johtava digitaalisten monikanavatilaus- ja asiakassitouttamisratkaisujen tarjoaja, on ylpeä voidessaan ilmoittaa yhteistyöstä Suomen tärkeimmän elintarvikealan tukkukauppias Kespron kanssa.

Yhteistyö tuo mukanaan kassajärjestelmämaailman mullistavan innovaation. Yonottoman tarjoama maksupäätteetön kassajärjestelmä on niin Suomessa kuin maailmallakin täysin uudenlainen palvelu. Kespro on ensimmäinen ratkaisun portfolioonsa ottava kauppias. Kesprolla on Suomessa kaikkiaan 17 000 asiakasta. 

Kespron verkostoon valitut palvelukumppanit ovat alansa parhaita osaajia, joilla on antaa lisäarvoa ravintolan liiketoiminnan arjen pyörittämiseen tai sen kehittämiseen. Valituille yrityksille yhteistyö avaa ovet oman liiketoiminnan kasvattamiseen ja mahdollisuuden tavoittaa markkinoinnillaan entistä laajempi asiakaskunta.

"Uusia palveluverkoston yrityksiä yhdistää ehdottomasti innovatiivisuus ja palo uudistaa ravintola-alaa – niin kuin meitä kesprolaisiakin. Jotta foodservice-ala kehittyy, tarvitaan rohkeita uudistajia ja pioneereja. En voisi olla tyytyväisempi tähän palvelukattaukseen, jota saamme Kesprossa tarjota asiakkaillemme yhteistyössä näiden tekijöiden kanssa", iloitsee Kespron kumppanipalveluverkostosta vastaava Service Manager Nina Hienonen.

Ainutlaatuinen innovaatio

Yonoton on päätelaitteeton kassaratkaisu, joka mahdollistaa vain yhden alustan kassajärjestelmien, itsepalvelukioskien, keittiön tilaustenhallinnan, brändättyjen sovellusten ja verkkokauppojen käyttämiseen. Monikanavainen ratkaisu mahdollistaa sujuvan verkko- ja korttimaksujen hyväksymisen kaikkialla, milloin tahansa, vaivattomasti ja pienentäen ravintolan kustannuksia.

”Ravintolalle Yonottoman tarjoama uusi ratkaisu laskee merkittävästi liiketoiminnan kustannuksia, sillä jo olemassa olevien älylaitteiden hyödyntäminen vähentää merkittävästi laitteistoihin investointia. Lisäksi poistamalla fyysisiin laitteisiin perustuvan riippuvuuden, ravintolat voivat vähentää erillisisistä laitteistoista aiheutuvia vikatiloja, yhdistymisongelmia ja varmistaa keskeytyksettömän maksujen vastaanoton, sanoo Yonottoman toimitusjohtaja Teemu Karenius.

Palvelu esitellään Kespron asiakkaille syksyn messukiertueella, joka starttaa Lahdesta 5. syyskuuta. Katso kaikki messupaikkakunnat ja ilmoittaudu mukaan!

Latest news

Yonoton enters the Icelandic market

12.04.2024

Yonoton has entered the Icelandic market by storm via reselling partner Origo. Scaling company's SaaS business platform now across all Nordic countries.

Kespron ja Yonottoman kuuma kevätkampanja!

28.02.2024

Tervetuloa täysin uudenlaiseen kassamaailmaan!

SPI and Yonoton into partnership in Sweden and Norway

17.01.2024

Systempartner International (SPI) embarks on a strategic partnership as resellers of Powered by Yonoton smart point-of-sale (POS) and other digital solutions in Sweden and Norway. 

All news

Do you like what you see?

We want to help you.

Please send us a message and we’ll show you how our magical gadgets will significantly improve your business.

Privacy Policy